Pakej Promosi Firesale!

Tawaran istimewa ini akan ditutup pada 11:59 malam ini. Jangan sampai terlepas!


Sekarang, hanya tinggal..

(Sebelum promosi Firesale ini ditutup!)


Hai, saya Rahman Basri.

Hari ini saya bersama 9 orang rakan usahawan internet melancarkan satu projek istimewa iaitu Pakej Promosi Firesale.

Berikut ini adalah antara rakan usahawan internet yang terlibat dengan projek ini:

Pakej ini sebenarnya hasil gabungan beberapa produk digital yang lengkap untuk mengajar anda bagaimana untuk memulakan bisnes internet sendiri sehinggalah menjana pendapatan daripadanya.

Kami akan mendedahkan kepada anda bagaimana untuk anda memulakan bisnes sehinggalah strategi untuk memasarkan produk anda di Internet.

Pakej ini mengandungi beberapa produk digital:

Video Affiliate Method

(Harga asal RM90)

Oleh: Rahman Basri

  • Affiliate Method adalah pakej video tutorial yang menerangkan modul-modul Bengkel Affiliate yang telah saya anjurkan sebelum ini.
  • Ia mengandungi 4 modul utama yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk affiliate yang anda bakal promosikan.
  • Dengan kesemua modul padat ini, saya berani jamin ia akan membantu anda dari segi persiapan awal sehingga akhir bagaimana untuk terus konsisten menjana pendapatan melalui bisnes Affiliate di internet.
ORDER NOW »

Ebook Seni Emel

(Harga asal RM49)

Oleh: Rahman Basri

  • Ketahui elemen penting yang akan mempengaruhi prospek membuka emel anda.
  • Seni 'selling without selling' melalui emel. Ini teknik yang wajib anda gunakan jika anda ingin jualan secara konsisten.
  • Ketahui 5 langkah mudah bagaimana untuk anda menulis emel pertama yang powerful.
  • Rahsia bagaimana untuk anda menghasilkan siri emel follow up yang berkesan untuk mempengaruhi prospek anda untuk membeli produk yang anda tawarkan.
ORDER NOW »

Video Seni Facebook Ads

(Harga asal RM50)

Oleh: Rahman Basri

  • Di dalam tutorial ini saya ada kongsikan punca utama mengapa prospek masih belum membeli produk yang anda tawarkan kepada mereka. Dan ramai usahawan yang terlepas pandang perkara ini semasa membuat iklan!
  • Video ini akan mengajar anda step by step bagaimana membina iklan di Facebook ads yang lebih berkesan, dengan cara yang lebih mudah dan praktikal.
  • Anda juga akan belajar bagaimana untuk bina iklan yang boleh perkenalkan bisnes anda kepada target audience (prospek) yang betul.
  • Ketahui juga strategi bagaimana untuk filter prospek yang lebih targeted dengan lebih mudah dengan kos yang jauh lebih rendah.
  • Dan yang paling best ialah teknik copywriting - selling without selling. Ini teknik menulis ayat iklan yang lebih santai, tapi sangat berkesan menghasilkan jualan yang lumayan.
  • Saya dedahkan juga contoh produk yang mudah terjual, dan anda boleh iklankan melalui Facebook ads. Jika anda masih belum ada produk untuk dijual, anda boleh ambil peluang keemasan ini untuk jadi antara yang terawal mempromosikan produk ini!
ORDER NOW »

Messenger Leads Pro

(Harga asal RM297)

Oleh: Firdaus Azizi

  • Belajar cara gunakan Facebook Messenger untuk kumpul & follow up prospek serta pelanggan dengan mudah, murah dan berkesan!
  • Ada 16 video dalam panduan ini dengan tempoh durasi selama 2 jam 49 minit menerangkan cara untuk anda setup messenger bot anda sendiri menggunakan dua platform yang paling mudah.
  • Cara kumpul Messenger Leads daripada prospek yang pernah PM page anda sebelum ini (Messenger Re-Engagement Campaign)
  • Cara segmenkan prospek supaya mudah follow-up (boleh segmenkan ikut produk sebagai contoh)
  • Cara broadcast message pada Messenger Leads dengan selamat & berkesan (supaya mereka respon & engage dengan kita)
  • Cara setup sistem follow-up automatik menggunakan Messenger (ala-ala Email Autoresponder)
  • Cara gabungkan Messenger Leads dengan Email Autoresponder (sebagai backup jika berlaku apa-apa pada Page atau jika Facebook tiba-tiba ubah polisi)
ORDER NOW »

Ebook Meroket Jualan

(Harga asal RM70)

Oleh: Hafizi Zain

  • Strategi Gerilla Marketing - Saya akan ceritakan bagaimana anda boleh buat marketing tanpa guna FB Ads, dan tanpa menggunakan kos pun..
  • 7 Steps dalam #Meroket Jualan - Biasanya anda menjual sorang2 dan syok sendiri saja kan.. dalam 7 steps ni, saya akan ceritakan bagaimana anda boleh tingkatkan jualan anda dan besarkan rangkaian anda.
  • Strategi Menjual Tanpa Menjual - Ramai yang menjual dengan cara Hard Selling. Sebenarnya cara hard selling ni bukan saja susah nak menjual, lagi la menyebabkan orang lain "ban" atau "unfren anda". Jadi, dalam ebook ini, saya akan bagi idea kepada anda bagaimana untuk create ayat menjual tanpa nampak pun anda sedang menjual (softselling)
  • Teknik Mengenalpasti Lubuk-lubuk Sasaran - Nak memancing, mestilah nak kena cari lubuk yang banyak ikan kan.. Dan nak kena tahu ikan apa yang kita nak pancing kan. Sama la dalam bisnes.. Kenapa kita nak menjual di tempat orang yang takde potensi nak beli produk kita? Jangan risau, dalam ebook ni, saya akan share macamana cara sebenar nak kenalpasti lubuk-lubuk customer yang berpotensi untuk beli produk anda ni.
  • Teknik Closing Gaya #Meroket - Saya akan share bagaimana cara saya train mentee saya untuk buat close deal dengan cara cepat dan dalam kuantiti banyak. Teknik ni nampak simple, tapi kita dah susun supaya senang untuk perangkap prospek untuk terus menjadi customer anda.
ORDER NOW »

Teknik Video SEO

(Harga asal RM47)

Oleh: Azian Usman

  • Ketahui cara bijak, mudah & pantas untuk tarik pelawat yang berkualiti dari Google & Youtube tanpa bayar 1 sen pun!
  • Anda akan belajar bagaimana mendapatkan trafik dari Google Dan Youtube hanya dengan menggunakan video.
  • Strategi keyword research untuk mengenalpasti permintaan terhadap produk.
ORDER NOW »

Video Pemasaran Emel

(Harga asal RM97)

Oleh: Azian Usman

  • Tutorial step by step memulakan kempen pemasaran emel untuk mempromosikan produk anda.
  • 3 Casestudy buat jualan melalui pemasaran emel.
  • Teknik mengumpul email list dengan cara yang lebih mudah & pantas!
  • Bonus: Cara kumpul nombor telefon prospek anda.
ORDER NOW »

Video Instant Profit Funnel

(Harga asal RM50)

Oleh: Azian Usman

  • Ketahui strategi menjual untuk hasilkan fast cash!
  • Teknik untuk naikkan sales terutama pada hujung bulan atau sempena cuti dan perayaan.
  • Belajar strategi bagaimana memberikan tawaran yang sukar dilepaskan oleh prospek anda!
  • Langkah demi langkah bagaimana untuk anda menulis simple copywriting di webjualan anda yang boleh memujuk prospek buat tempahan segera.
ORDER NOW »

Ebook Casestudy Jana 4 Angka Di Facebook Tanpa Modal

(Harga asal RM40)

Oleh: Al-Farabi Shariff

  • Strategi bagaimana saya berjaya buat RM1085 di Facebook dalam 8 hari tanpa modal!
  • Cara mencari LUBUK PRODUK yang boleh dijual tanpa keluarkan modal.
  • Cara pemilihan gambar & ayat jualan yang dapat memikat hati.
  • Cara SURVEY sama ada produk itu "betul-betul panas" & ada "demand"
  • Seni Close Sales RINGKAS tapi PADAT step-by-step apabila ada orang berminat & PM anda
ORDER NOW »

Video Rahsia Sales Funnel

(Harga asal RM47)

Oleh: Al-Farabi Shariff

  • Ketahui apa Itu Sales Funnel & Bagaimana Ia Membantu Menggandakan Sales
  • 7 Contoh Idea Sales Funnel Niche Popular
  • Idea & Cara Menyusun Harga Untuk Setiap Produk/Servis
  • Cara "TAPIS" pembeli yang MAMPU BAYAR lebih 3x ganda
  • Cara meminta secara "HALUS" untuk customer membeli lagi?
ORDER NOW »

Kamus Copywriting

(Harga asal RM150)

Oleh: Raja Kamil

  • Hasilkan copywriting iklan dengan lebih mudah & pantas. Biasanya, nak hasilkan copywriting super power, ambil masa berminggu-minggu, guna Kamus Copywriting, dapat siap lebih pantas !
  • Terdapat lebih 1500 skrip copywriting yang anda boleh digunakan untuk pelbagai jenis bisnes, Pakaian, Servis, Gadget, Bisnes dan lain-lain !
  • Anda boleh bina copywriting yang memukau, dapat menjadi magnet pelanggan dan tarik pelanggan lebih ramai berbanding sebelum ini!
  • Guna “Copywriting Maker” untuk hasilkan COPYWRITING standard antarabangsa ! (Diberikan percuma!)
ORDER NOW »

Vidsy Pro

(Harga asal RM149)

Oleh: Wazeen Azizan

  • Cara mudah untuk anda hasilkan video untuk promosi produk anda di internet!
  • VIDEO adalah cara yang paling mudah & cepat yang patut digunakan oleh usahawan online seperti anda untuk "Tingkatkan Sales" melalui kuasa iklan pemasaran video
  • Anda sebagai usahawan online (terutamanya yang menjual melalui online store), boleh automasikan sepenuhnya video iklan untuk apa-apa produk kedai online anda dengan hanya satu klik.
  • Dengan hanya masukkan link URL produk store anda, ATAU dengan menggunakan 100% template yang disediakan mengikut niche bisnes anda, anda bakal memiliki video iklan produk anda yang sangat menarik.
  • Walaupun anda tak reti atau tak pernah buat video sebelum ini, anda boleh tingkatkan jualan dengan menggunakan video yang anda buat melalui software Vidsy PRO di samping dapat kurangkan kos iklan Facebook ads anda.
  • Ia mengandungi 42 template pelbagai niche yang disediakan, beserta 20 track audio latar belakang. Anda boleh hasilkan video yang lebih profesional dengan pantas!
ORDER NOW »

FB Mate

(Harga asal RM97)

Oleh: Rashvin Singh

  • Kini Anda Boleh Post Iklan Di Timeline, Group & Fanpage Secara Serentak Dengan 1 Klik
  • Anda boleh cari group berdasarkan keyword dan join secara automatik.
  • Tulis mesej & post di wall fanpage yang anda sudah like
  • Buat tetapan untuk iklan anda publish di group pilihan
  • Lawat group & page yang anda ingin iklan, remove jika tidak sesuai untuk iklan.
  • Dan banyak lagi..
ORDER NOW »

Video Mazhab Copywriting Junior 3.0

(Harga asal RM70)

Oleh: Faris Osman

  • 3 Punca Blur Ketika Nak Mula Menulis & Cara Atasinya
  • 3 Fasa Menulis Iklan Menjual
  • Mencari Pelanggan Kelaparan & Cara Tarik Perhatian Pelanggan
  • Cara Buatkan Prospek Percaya & Buatkan Mereka Bertindak Segera
  • Skil Untuk Susun Skrip Berpengaruh
  • Dan banyak lagi..
ORDER NOW »

Berapakah Harga Bagi Pakej Promosi Firesale Ini?


Secara ringkas, dengan pakej ini anda boleh mendapatkan produk-produk digital yang berkualiti pada harga yang murah giler!

Pasti ramai yang tertanya-tanya berapa harga yang kami akan letakkan bagi produk-produk di atas?

Baiklah secara kasar harga-harga produk ini ialah berjumlah RM1,303!

Hari ini kami berbesar hati untuk berikan anda harga istimewa.

RM1,303 RM150 Sahaja!

(Anda jimat sebanyak RM1,153 jika anda beli sekarang!)

Ya, dengan hanya bermodalkan RM150 sahaja, anda akan memperolehi kesemua produk hebat di atas dan anda boleh terus belajar bagaimana ingin memulakan & mengembangkan bisnes internet anda sendiri.

Tawaran istimewa ini akan ditutup pada 11:59 malam ini. Jangan sampai terlepas!



arrow

Pesan Pakej Promosi Firesale Sekarang!

add to cart

Untuk memesan sila klik butang di atas dan isikan semua maklumat yang diperlukan.

Best regards,